Wednesday 21. August 2019

Siste nytt

Matriks AS søker - Supportingeniør massespektrometri

Tue, 08/14/2018 - 15:00

- Massespektrometri

Matriks er en av Norges største leverandører til laboratoriemarkedet i Norge og leverer utstyr innen kromatografi, massespektrometri, spektroskopi, elementanalysatorer m.m. Vår viktigste leverandør er Agilent Technologies som er verdensledende innen kromatografi og massespektrometri. Matriks AS har lang erfaring innen disse områdene og har en stor installert base. For ytterligere å forbedre vår support til våre kunder, søker vi etter en supportingeniør for massespektrometri. Vi kan tilby en variert og spennende jobb med mye kundekontakt og utstrakt reisevirksomhet. Opplæring vil skje ved Agilent sine kurssentre bl.a. i Tyskland og USA.

Matriks AS søker: Produktspesialist – forbruksvarer for kromatografi og massespektrometri

Mon, 05/21/2018 - 15:09

Om Matriks

Matriks er en av Norges største leverandører til laboratoriemarkedet i Norge og leverer utstyr innen kromatografi, massespektrometri, spektroskopi, elementanalysatorer m.m. Vår viktigste leverandør er Agilent Technologies som er verdensledende innen kromatografi og massespektrometri. Matriks AS har lang erfaring innen disse områdene og har en stor installert base. For ytterligere å styrke vår salgsavdeling, søker vi etter en produktspesialist for kolonner og forbruksvarer. Vi kan tilby en variert og spennende jobb med mye kundekontakt. Reisevirksomhet må påregnes. Opplæring vil bli gitt.

 

Kurskalender 2018

Mon, 11/20/2017 - 13:27

Matriks AS tilbyr skreddersydde kurs innen generell kromatografi, drift og vedlikehold av instrumenter, softwarekurs og innføring i ulike applikasjoner.

Våre medarbeidere har bred og allsidig bakgrunn og kan sette sammen kursopplegg som er spesialtilpasset kundens behov. Kursene kan gjennomføres i våre lokaler i Oslo eller hos kunden dersom det er mer praktisk. På denne måten kan vi sette sammen et fleksibelt opplegg som tilpasses kundens instrumenter og applikasjoner.

Komplett kurskalender for 2018 er klar - du finner den under kurs på menyen. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Les mer under matriks.no/kurs

Nytt og Nyttig! Matriks inviterer til seminar 2. november!

Wed, 09/27/2017 - 10:21

I anledning vårt 15 årsjubileum og innflytting i nye lokaler i Forskningsparken, inviterer vi til en innholdsrik seminardag. Det er veldig hyggelig å kunne presentere en agenda med mange foredragsholdere fra norske laboratorier i tillegg til våre egne applikasjons- og produktspesialister. Vi får besøk av Joan Stevens fra Agilent Technologies i USA som vil presentere nyheter innen prøveopparbeidelse. Dette er seminaret for deg som jobber med ulike applikasjoner, prøveopparbeidelse, instrumenter og programvare innen kromatografi og massespektrometri.

Matriks inviterer til seminar: Element- og uorganiske analyseteknikker

Wed, 04/05/2017 - 00:55

Matriks legger ut på en ny og interessant seminar tur i Oslo, Kristiansand, Bergen og Trondheim, og vi inviterer alle interesserte til å delta. Kurset er gratis og inkluderer lunsj, kaffe og forfriskninger. Dette er seminaret for deg som er interessert i teknikker som ICP-MS, AAS, ICP-OES, TOC, elementanalyse, XRF og kvikksølvanalysatorer.
Vi får besøk av dyktige spesialister fra Agilent Technologies og Elementar som holder spennende foredrag under seminaret! Gå ikke glipp av en dag med faglig påfyll med Matriks AS!

Pages