Sunday 18. April 2021

Siste nytt

Ledig stilling - Supporttekniker gasskromatografi og massespektrometri

Fri, 03/19/2021 - 13:24

Matriks er en av Norges største leverandører til laboratoriemarkedet og leverer utstyr innen kromatografi, massespektrometri, spektroskopi, elementanalysatorer m.m. Vår viktigste leverandør er Agilent Technologies som er verdensledende innen kromatografi og massespektrometri. Matriks AS har lang erfaring innen disse områdene og har en stor og voksende installert base. For ytterligere å forbedre supporten for våre kunder, søker vi etter en supporttekniker innen gasskromatografi. Vi er i dag 28 ansatte der 16 jobber med support. Vi kan tilby en variert og spennende jobb med mye kundekontakt og varierte oppgaver.

Informasjon koronavirus - organisering, levering og service

Tue, 03/24/2020 - 09:21

Status operativ drift

Alle funksjoner i Matriks AS er operative, men vi tilpasser driften og følger Helsemyndighetenes tiltak for å  begrense spredningen. Vi har begrenset reiseaktiviteten for våre ansatte og unngår fysiske møter så langt det lar seg gjøre. Det er lagt opp til minimal bemanning på kontoret og de fleste i Matriks jobber fra hjemmekontor.

 

Leveringssituasjon

Kurskalender 2020

Tue, 10/29/2019 - 13:27

Matriks AS tilbyr skreddersydde kurs innen generell kromatografi, drift og vedlikehold av instrumenter, softwarekurs og innføring i ulike applikasjoner.

Våre medarbeidere har bred og allsidig bakgrunn og kan sette sammen kursopplegg som er spesialtilpasset kundens behov. Kursene kan gjennomføres i våre lokaler i Oslo eller hos kunden dersom det er mer praktisk. På denne måten kan vi sette sammen et fleksibelt opplegg som tilpasses kundens instrumenter og applikasjoner.

Komplett kurskalender for 2020 er klar - du finner den under kurs på menyen. Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Les mer under matriks.no/kurs

Frontier Lab

Wed, 11/11/2015 - 13:09

Frontier Lab er verdens fremste leverandør av instrumentering for materialkarakterisering. Frontier Lab er markedsledende innen pyrolyse og leverer enkle så vel som meget avanserte systemer for ulike applikasjonsområder. Nytt i år er Tandem μ-Reactor (Rx-3050TR), som er et system for automatisert katalysator screening. Dette systemet er i stand til raskt teste katalysatorer i ulike kjemiske miljøer -  alt i en kompakt enhet montert direkte på GC/GCMS.

Matriks er nå distributør for Frontier Lab i Norge.

Pages